Stora Höga Allbygg AB startades år 1996 av Roger Johansson, som även idag driver och äger företaget. Kundkretsen består av både privatpersoner och företag. Utrustningen som används är godkänd för ändamålet, samt följer de anvisningar som är godtagbara enligt gällande normer.

 

Vi är ett företag med lång erfarenhet och med trogna och återkommande kunder. Villor är vår specialitet men vi har stor erfarenhet av det mesta inom byggnation. Dessutom har vi ett stort kontaktnät vilket gör att vi kan lösa det mesta.

 

Vi åtar oss antingen totalentreprenader eller delade entreprenader efter våra kunders önskemål och sätter även fasta priser på allt om kunden önskar det. Vi utför små som stora uppdrag, från montering av ett fönster till totalrenovering av en villa.

 

Dessutom har vi ett stort kontaktnät vilket gör att vi kan lösa det mesta. Blandningen av både yngre och äldre medarbetare skapar arbetslag där nya idéer blandas med gedigen erfarenhet. Vi har pålitliga och kvalitetssäkrade underentreprenörer som garanterar både sluttid och ett väl utfört arbete. Vi är ett litet byggföretag med stort engagemang.

 

Företaget innehar F-skattebevis och är momsregistrerat.